ایگادُر ایده طراحی اجرا

درب اتوماتیک ، تجهیزات بارگیری

TELEGRAM

t.me/iga_door

WHATSAPP

09916016041

شرکت ایمن گذر آرتمن با نشان تجاری ایگادر تولید و عرضه کننده انواع درب اتوماتیک و تجهیزات بارگیری ( ایده . طراحی . اجرا )

درب اتوماتیک ریلی

درب اتوماتیک ریلی

درب اتوماتیک ریلی (sliding gate) هم شبیه به دربهای اتوماتیک لولایی یکی از مرسوم ترین دربهای اتوماتیک  مورد استفاده در ساختمان ها هستند. اما بر خلاف درب های لولایی که بیشتر جنبه خانگی دارند، درب های اتوماتیک ریلی در صنایع، کارخانجات و سازمانها کاربرد بیشتری دارند. از مزیت این درب می‌توان به عدم اشغال فضای پشت درب اشاره کرد. اما باید به این نکته نیز  اشاره داشت که فضایی به اندازه خود درب در کنار دهانه ورودی جهت حرکت ریلی نیز نیاز داریم.

درب های ریلی را برای انتخاب موتور می‌توان این موتورها را به دو دسته خانگی و صنعتی تقسیم نمود. از 500 تا 1500 کیلو به استفاده خانگی و از 1500 کیلو تا 4000 کیلو را می‌توان به استفاده صنعتی اختصاص داد. این دسته بندی گاهی اوقات با توجه به وزن درب تغییر می‌کند اما می‌توان تا حدودی به آن استناد کرد.

در ورودی های پارکینگ ساختمان از سیستم درب سکشنال نیز می‌توان استفاده کرد.

درب اتوماتیک ریلی ایگادر

  • کیفیت درب اتوماتیک ریلی : استفاده از بهترین برندها و متعلقات روز دنیا
  • قیمت درب اتوماتیک ریلی : بر اساس مدل و ابعاد، متغیر است.
  • زمان نصب : نصب درب اتوماتیک ریلی پس از ثبت سفارش بین 3 الی 6 روز است.
  • پشتیبانی فروش : از 9:00 صبح الی 17 عصر: 02188551348
  • نحوه ثبت سفارش : سفارش تلفنی و ارسال کارشناس فنی جهت توضیح زیر سازی و مشاوره
igadoor

فهرست مطالب

انواع درب اتوماتیک ریلی

درب ریلی الکترومکانیکی

عمده درب های اتوماتیک ریلی از این مدل هستند و کاربرد بسیار زیادی در مصارف خانگی و صنعتی دارند. کارکرد این سیستم از طریق انتقال نیروی موتور به گیربکس است. پس از نصب دندانه شانه ای روی درب ارتباط بین موتور و درب برقرار شده و با کارکرد آن درب به حرکت در می‌آید.

با توجه به کارکرد ریلی درب، این مدل نسبت به درب های لولایی در معرض آسیب کمتری قرار دارد. اما با توجه به وجود چرخ درب بالا یا پایین درب و احتمال سایش یا خرابی آنها و همچنین استهلاک یراق آلات نیاز به نگهداری بیشتری دارد.

درب ریلی الکتروهیدرولیکی

این مدل از درب های ریلی به واسطه کاربری خاص و همچنین قیمت بالاتر آن استفاده کمتری در ساختمانها دارند. بر خلاف نام این مدل، سیستم کارکرد این مدل با فشار روغن نیست و به دلیل قابلیت تردد بالای این مدل موتورها، صرفا جهت کاهش استهلاک سیستم، گیربکس در روغن قوطه ور است.

این موضوع و همچنین تعداد تردد روزانه ، تنها تفاوت های بین این دو مدل است. مکانیزم کارکرد و ارتباط بین موتور و درب در این مدل شبیه همان درب های ریلی الکترومکانیکی است.